Отборът на Черно море (Варна) за момчета до 13 години спечели

...
Отборът на Черно море (Варна) за момчета до 13 години спечели
Коментари Харесай

Талантливите волейболисти на Черно море са №1 в регион Добруджа

Отборът на Черно море (Варна) за момчета до 13 години завоюва шампионата по волейбол на район Добруджа (обхваща клубовете от Североизточна България), което е част от държавното състезание на България.

Финалната фаза на района се организира в Исперих, с присъединяване на шесте най-хубави тима, които бяха разграничени в две групи по три, оповестява bgvolleyball.com.
 
Малките волейболисти на Черно море, водени от треньорката Дияна Дянова реализираха две победи над противниците си в групата, като приключиха преди всичко.  На полуфинала варненци надиграха Родина (Суворово) с 2:0 гейма.

Във финалиня спор отборът на Черно море резервира възходящата си линия, като се наложи изрично над Хан Аспарух с 2:0 и победи като отличник в шампионата. Представителите на Исперих приключиха на втора позиция.
 
Трети се подреди отборът на Омуртаг. Регламентът планува първите три отбора от всеки район да се класират за финали на държавното състезание. Така в разногласието за купата ще вземат участие тимовете на Черно море, Исперих и Омуртаг. 
Останалите тимове приключват по-нататъшно присъединяване в държавното състезание. " Победихме всички тимове в района. Браво на момчетата за проявения темперамент. Надявам се да продължим по този начин сполучливо и на финалите на държавното състезание ", разяснява за BGvolleyball.com треньорката на Черно море Дияна Дянова.

В разногласието за купата при 13-годишните вземат участие 18 тима от страната. Квоти взимат първите три отбора от крайното класиране на всеки от шестте волейболни района на България.
 
Крайно класиране в район Добруджа
 
1. Черно море (Варна) - финали
2. Хан Аспарух (Исперих) - финали
3. Омуртаг - финали
4. Родина (Суворово)
5. Дунав (Русе)
6. Добруджа 07 (Добрич)

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР